fbpx
ReflaxMe

Met het LEEF vanuit je hart en intuïtie programma ruimen we al jouw beren op de weg, uit de weg. Zodat jij weer vrijbaan hebt jouw leven te leven zoals jij dat wilt!

Innerlijke RUST, wat is jou dat WAARD? Als je regelmatig last hebt van gevoelens van ANGST, veel STRESS ervaart of geplaagd wordt door negatieve gedachtes die je maar niet lijkt te kunnen stoppen. Tussen alle hectiek ren je van hot naar her, en ondertussen wil je ook carrière maken of een eigen business opzetten. Je houdt rekening met alles en iedereen (behalve met jezelf). En je stevend af op (weer) een Burn-out. Dan durf ik te wedden dat PEACE OF MIND je enorm veel WAARD is.

Waar in dit plaatje komt innerlijke rust voor? Hoe bereik je dit? Is het onmogelijk of misschien wel veel dichterbij als dat je denkt. Het is allang in jou aanwezig, maar zit verscholen onder alle lagen van overtuigingen en emoties die door je hoofd en lichaam heen gieren.

Als je niet meer onderuitgehaald wordt door gevoelens van minderwaardigheid en voor eens en voor altijd kunt afrekenen met alles wat je tegenhoudt zal ECHTE INNERLIJKE RUST realiteit zijn voor jou. Stel je eens voor hoe je echt aanwezig kunt zijn bij wat je ook maar doet. Bij je kinderen, op het werk, samen met je partner. Doordat je niet meer in beslag wordt genomen door negatieve self-talk. GEWOON DOEN WAT JE WILT VANUIT JE GEVOEL.

Er zijn vele mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. Mooie methodieken die je handvatten geven om te gaan met gevoelens van minderwaardigheid, angsten of het gevoel niet goed genoeg te zijn. Deze geven vaak voor een periode ook zeker verlichting. Je overtuigingen, angsten of issues zijn netjes onder je tapijtje geveegd, mooi opgeborgen. Alleen weet je in je achterhoofd dat ze nog steeds ergens in je systeem aanwezig zijn en dat ze elk moment door een trigger weer omhoog kunnen komen en je onderuithalen. Zo ben je dus altijd alert op wat er gebeurt in je lichaam en hoofd. Niet heel relaxed.

De reden dat de dingen die je al geprobeerd hebt niet hebben gezorgd voor blijvend resultaat is dat ze niet zijn ontwikkeld rekening houdend met ons VROUWELIJK systeem. Je kunt een vrouw nooit blijvend helpen met een behandelmethode die gebaseerd is op het mannelijk brein, aangezien ons brein heel anders functioneert.

In het LEEF VANUIT JE HART EN INTUITIE programma van ReflaxMe werk ik met CREATRIX®. Een methodiek die zo in elkaar is gezet dat het perfect werkt op HET VROUWELIJK BREIN en alleen op dit vrouwelijk brein. Help je een vrouw dan heb je te maken met HORMONEN. 24 uur per dag word je hierdoor beïnvloed. En reken maar dat je nare klachten kunt hebben als je hormonen niet doen wat ze zouden moeten doen. Wist je dat wij vrouwen elke maand van onze cyclus letterlijk een andere vrouw zijn en dat alleen maar door de veranderingen in onze hormoonhuishouding.

CREATRIX® is de oplossing voor vrouwen ontwikkeld door het Institute of Women uit Australië. Met deze methodiek reken je voor eens en altijd af met wat het maar is wat jou tegenhoudt voluit te leven. De methodiek wordt steeds bekender over de gehele wereld en zal een grote rol spelen in de Hollywood documentaire “IMPACT” welke in 2019 in de bioscopen wereldwijd te zien zal zijn.

Alles waar je tegenaan loopt en wat je tegenhoudt het leven te leven dat je zou willen gaan we aanpakken. Stuk voor stuk verwijderen we al jouw beren op de weg, zodat je hier geen tijd en energie meer aan hoeft te verliezen en je vooruit kunt. En het mooie is dat we hiervoor geen beerput gaan opentrekken, je hoeft niks her te beleven, het gaat om de emoties en overtuigingen die je onderuithalen en niet om het verhaal dat eraan vastzit. Deze pakken we stuk voor stuk aan. En we vervangen ze voor jouw EIGEN WIJSHEID. Zoals je zo vaak hoort zit alles wat je nodig hebt al in jezelf. Alleen hoe kom je hier weer mee in contact. Er liggen namelijk lagen met emoties en overtuigingen overheen waardoor je deze wijsheid simpelweg niet kunt horen. Dankzij CREATRIX® kun je wel bij deze wijsheid komen.

Het programma bestaat gemiddeld uit 4 sessies van 2 uur, maar het kunnen er net zo goed meer of minder zijn. Dat maakt voor mij geen verschil we gaan voor een eindresultaat. Ik laat jou pas los als je helemaal klaar bent. Het CREATRIX® programma heeft één pakketprijs ongeacht het aantal sessies dat nodig is voor jouw doorbraak. Het is maatwerk, het is daarom belangrijk om goed samen te kijken wat er voor jou nodig is om tot jouw gewenste uitkomst te komen.

De 6 elementen die essentieel zijn voor
blijvend resultaat bij vrouwen

Genderspecifiek

CREATRIX® werkt alleen op het VROUWELIJK BREIN en houdt volledig rekening met het VROUWELIJK LICHAAM en onze HORMONEN. Ons lichaam werkt echt anders als dat van een man en vergeet daarbij niet onze VROUWELIJKE INTUITIE en moedergevoel. Deze methodiek werkt dan ook echt uitsluitend bij vrouwen en niet bij mannen.

Compleet, hoofd, hart en onderbuik

HOOFD, HART en ONDERBUIK, ze mogen allemaal meedoen. Vaak wordt de focus op bijvoorbeeld alleen het hoofd (mindset) gelegd en mogen de anderen niet meedoen. Terwijl het zo belangrijk is om gebruik te maken van alle gebieden en deze te laten samenwerken. Zo zet CREATRIX® jouw hoofd (ratio), hart (gevoel) en onderbuik (intuïtie) weer op één lijn.

Epigenetisch

EPIGENETICA speelt een hele belangrijke rol bij CREATRIX®. Dit is de wetenschap dat emoties en overtuigingen via DNA overdraagbaar zijn. Misschien herken je het wel dat je emoties of gevoelens ervaart waarvan je geen idee hebt waar deze vandaan komen. Je kunt geen situatie hieraan koppelen. Grote kans dat dit dus ook helemaal niet van jou is, maar van iemand uit jouw bloedlijn.

Veilig

CREATRIX® is 100% VEILIG. Het gaat niet om het verhaal maar om de onderliggende emoties en overtuigingen. Dit maakt herbeleven overbodig. Als het niet goed wordt aangepakt kan bij herbeleving het probleem zich sterker in je systeem verankeren en onveilig aanvoelen. Dat is bij deze methode dus niet aan de orde.

Wederkerig

Als je iets weghaalt moet je er iets voor terug in de plaats zetten. Anders vult de ruimte zich vanzelf met andere zaken. Zo ook als je een overtuiging weghaalt dan zal je hier iets anders voor in de plaats moeten zetten. En dat is wat CREATRIX® doet.

Eigen

Iemand kan nog zo overtuigend tegen jou zeggen dat je goed genoeg bent, mooi bent of wat dan ook. Als jij dat niet gelooft dan voel je het ook niet en zal dat geen waarheid zijn voor jou. Met CREATRIX® boren we jouw EIGEN WAARHEID aan die diep van binnen altijd al aanwezig is. En deze waarheid zetten we in de plaats van waar de overtuiging of emotie zich bevond. Zodat je op een opbouwende manier tegen jezelf zult gaan praten. Jouw EIGEN WIJSHEID.

Wat zul je ervaren na het volgen van dit programma?

Je zult veel beter voor jezelf zorgen simpel door het aangeven van GEZONDE GRENZEN. De continue stroom van gedachtes over van alles en nog wat zal verminderen of zelfs verdwijnen. Dit scheelt je bakken met energie en je ENERGIENIVEAU zal dan ook toenemen. PLEASEN is verleden tijd. Je zult er zijn voor anderen vanuit een zuivere intentie, maar laat niet over je heen lopen. Je bent heel duidelijk in tot waar je gaat en zult dit ook uitstralen naar je omgeving.

Je zult een prachtig ROLMODEL zijn voor jouw kinderen en weet ook de tijd voor jezelf te nemen om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt.

Door alle lagen van overtuigingen die je in weg zitten te verwijderen zal je weer naar je INTUITIE kunnen luisteren en hierop durven vertrouwen. De behoefte om alles te willen controleren zal verdwijnen en je staat veel relaxter in het leven. SCHULDGEVOEL en SCHAAMTE zijn verleden tijd. Je zult je RUIMTE innemen en weten wat je WAARD bent.

De dagelijkse gebeurtenissen zullen nog steeds je leven beïnvloeden maar hier kun je op een natuurlijke manier mee omgaan zonder ongezonde emoties of eindeloos voortslepende gedachten en gewoonten uit het verleden.  Je zult je ENERGIEKER, VROLIJKER en GELUKKIGER voelen en dit zo uitstralen dat mensen er niet omheen kunnen. Je zult weer kunnen leven vanuit jouw AUTHENTIEKE ZELF en niet meer afhankelijk zijn van wat anderen wel niet van je zouden kunnen denken. Je bent simpelweg vrij en ervaart dus INNERLIJKE RUST.

“Your child will follow your example, not your advice”

Moet je je voorstellen wat een impact het alleen al zal hebben op die kleine ogen en oren (of misschien al wat grotere) die jou heel goed in de gaten houden. Je zult een prachtig ROLMODEL zijn voor je kids, een goed voorbeeld doet volgen. Als jij goed voor jezelf zorgt en je grenzen duidelijk aan kunt geven zullen je kids dit ook gaan doen. Je doorbreekt jouw cirkel van negatieve patronen ook voor hen.

Ik ben zo zeker van mijn zaak dat CREATRIX® de methodiek is voor vrouwen dat ik zelfs RESULTAATGARANTIE geef op dit programma. Ik laat je pas los als jij al je beren op de weg achter je hebt gelaten en je vol zelfvertrouwen en gelukkig verder kunt met de rest van je leven!

Reacties van deelneemsters aan het

LEEF vanuit je hart en intuïtie programma

Ik had van tevoren niet echt een verwachting, meer het idee van ‘baat het dan niet, dan schaadt het niet, dus ik zie wel wat er van komt’. En tegelijkertijd ook wel vertrouwen door het enthousiasme van Sarah voor dit proces. In combinatie met haar oprechte eigen ervaringen.

In dat vertrouwen ben ik zeker niet teleurgesteld. Ja, ik moest me even ‘overgeven’ aan het proces en de methode. En het levert niet van de één op de andere dag een wereld van verschil op. Maar tegelijkertijd merkte ik na een paar sessies wel dat ik rustiger werd, mijn emoties minder heftig en vooral de dalen minder diep. Mijn doel was rust te vinden, beter te voelen wat IK wil. Zodat ik weer keuzes kan maken, stappen kan zetten. En dat is gelukt. Ik voel me meer in balans, durf weer beslissingen te nemen en mijn eigen ruimte te claimen. Ik sta weer dichter bij mijn eigen kern en kan dus ook weer van daaruit handelen.

Of ik Creatrix® zou aanbevelen aan andere vrouwen? Ja, zeker, al gedaan! Maar tegelijkertijd ook weer niet aan iedereen, want het is wel een anders-dan-anders-proces. En daar staat nu eenmaal niet iedereen voor open.
Sta je wel open voor een avontuur, dan kan ik je dit proces van harte aanbevelen.

– Claartje


Vele jaren ben ik opzoek geweest naar mezelf. coaches, psychologen, dry needling, Massages noem het en ik heb het geprobeerd. Maar steeds na een tijdje was ik weer terug bij af. Wie ben ik en wat doe ik hier, malende gedachtes, piekeren, Ik ben niet goed genoeg, depressie, geen energie hebben you name it. Na een zeer turbulente tijd kwam er weer rust en terwijl ik nog steeds op zoek was naar wie mij nou kon helpen om van die gedachtes af te komen. 

Ik geloof in de kracht van ” the law of attraction” en zo kwam ik Sarah’s werk tegen. Ik dacht die moet ik eens proberen. Na een eerste gesprek ben ik het internet af gaan struinen op zoek naar reviews. Het rare was.. ik kon alleen maar goede reviews vinden geen enkele negatieve. Gelijk had ik de gedachte hmm dit is nep. Toch besloot ik om met Sarah het Creatrix programma te volgen. 

Het was een flinke investering maar als wat ze zei echt waar was wat is geld dan nog waard! Ik gokte erop en ging aan de slag. Na de eerste sessie voelde ik alsof ik zweefde. Mijn man zag een hele aura om mij heen en vond het maar raar. 

Al snel voelde ik van alles gebeuren in mijn lichaam. Ik voelde me vrijer, energieker en hoewel ik veel meer gedachtes had ik kon weer helder nadenken!! Alsof ik ineens 1000 cellen in mijn hersenen erbij had gekregen. In korte tijd merkte ik verschil. Ik kan dit aan iedereen aanraden! Ik zie zoveel vrouwen struggellen met onzekerheid, piekeren, niet goed genoeg zijn. Waardoor ze niet de stappen durven te nemen in het leven die ze zo graag willen zetten. 

Ik heb zelfs ver na de sessies aan Sarah gevraagd of ze mij kon helpen met een hele nare overtuiging. Een donkere zwarte gedachte. Iets waardoor ik angstig door het leven ging. Deze gedachte hing al zo lang aan mij vast en ik was er zo gewend aan geraakt dat ik niet eens doorhad hoe erg het mijn leven beïnvloedde. Omdat ik in het traject ruimte heb gekregen om alles ‘’ op te ruimen’’ kwam deze gedachte ineens vrij. 

Ook hier heeft Sarah mij weer mee geholpen. Nu met deze nieuwe bril ben ik mij veel bewuster geworden van wie ik ben maar daardoor heb ik ook geleerd dat mijn hormonen een grote invloed uitoefenen. Met een aantal goede tips en tricks en de juiste supplementen heb ik meer energie, ben ik minder vatbaar voor mijn onheilspellende hormonen en weet ik precies In welke ‘’ jaargetij’’ ik zit in mijn cyclus. 

Lieve Sarah dank je wel!!


– Joanne

 

“Ik had niet echt een verwachting wist niet wat het zou gaan brengen, maar het was zeker de moeite waard. Zoals jij zelf al aangaf het komt allemaal niet zo heftig meer binnen. Ik voel me verlost en sterker. Luchtiger, fijner en vrijer. Ik kom voor mezelf op. Ik durf alles aan en ga geen situaties uit de weg en kijk met een open blik naar de toekomst. Mijn complimenten dankzij het delen van jouw eigen verhaal heb je mij over de streep getrokken en het was mijn tijd en investering zeker waard!”

Sarah is een energieke, daadkrachtige en warme persoonlijkheid, waardoor het heel fijn is om bij haar Creatrix® sessies te ondergaan. Ze neemt je aan de hand waardoor je gemakkelijk en snel met je beren op de weg kunt afrekenen. Wil je een echte verandering die ook nog eens blijvend is? Dan is het Creatrix® traject bij Sarah een echte aanrader!

– Josien

Ik kan ik met heel mijn hart zeggen Dank je wel! Je hebt me liefdevol door het Creatrix® proces geleid en nieuwe deuren in mijn hoofd geopend Ik ben veel zelfverzekerder geworden en heb geleerd onvoorwaardelijk van mezelf te houden. Als Creatrix® Transformolgist@ ben je van onschatbare waarde. Ik kan je zonder voorbehoud iedere vrouw aanbevelen.

– Ruth

Ik heb Sarah leren kennen als een professional die weet wat ze wil en wat haar passie is. Dat vind ik heel mooi om te zien. Ze heeft een hele fijne persoonlijke benadering van je situatie. Ik heb met haar door middel van de Creatrix® methode mijn issues aangepakt van onzekerheid en staan voor jezelf. Door Sarah’s begeleiding is mijn persoonlijk welbevinden positief gegroeid. Dat wens ik iedereen toe en beveel ik Sarah van harte aan om je te begeleiden.

– Judith

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mogen wij ook onze marketing cookies opslaan om deze website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Akkoord!'. Meer over de cookies kun je lezen in onze privacy verklaring