Uncategorized

Als je niet weet waar je naartoe onderweg bent zal je er ook nooit aankomen

Het begin van een verse nieuwe week. Ik realiseerde mij gisteravond dat ik ernaar uitkeek om weer aan de slag te gaan vandaag. Ik bruis van de ideeën en geniet volop van alle mooie vrouwen die ik mag helpen met hun transformatie. Ik heb mijzelf ervan moeten weerhouden om gisteravond alweer achter mijn laptop te kruipen. Nou dat is weleens HEEL anders geweest.

Niet minder als 5 jaar geleden zag ik enorm op tegen de week die er weer aankwam. Het voelde allemaal zo doelloos. Geen idee wat ik wilde. Alleen dat zware gevoel van wat ik niet meer wilde. Met als gevolg dat ik mezelf in een soort slaapstand hield. Zelfsabotage kan ik het ook wel noemen. Zo bleef ik vaak extra lang op omdat het anders weer zo snel maandag was, bleef hangen voor de tv en dan het liefste met een zak chips o.i.d. En bleef ik mezelf in die lage en zware energie vasthouden.

 ALS JE NIET WEET WAAR JE NAARTOE WILT DAN ZAL JE ER OOK NOOIT AANKOMEN

Het gevoel hebben dat je het anders wilt. Het gevoel hebben weg te willen uit een situatie. Dat was een gevoel dat ik vaak ervoer. Ik zat vast voelde me niet fijn. Thuis niet op mijn werk niet eigenlijk achtervolgde dat gevoel me continue. Nooit eens echt rust vanbinnen.

Met als gevolg een ontevreden vrouw die haar draai niet kon vinden en zich opgesloten voelde in haar eigen leven en lijf. Kort lontje naar kinderen en man en vooral heel veel zelfmedelijden. Ik kon letterlijk niet bij mezelf zijn. En ik kon ook niet zien waar ik dan wel wilde zijn. Een laag zelfbeeld zorgde ervoor dat echt stappen zetten niet eens in me opkwam. En toen kwam het moment dat ik wel MOEST. Er ontstond een kettingreactie van heftige gebeurtenissen in mijn leven die ervoor gezorgd heeft dat ik mijzelf bij elkaar heb geraapt en mijn verantwoordelijkheid ging nemen. Een enorme wake-up call van het Universum. Ik was niet mijn volle potentieel aan het leven.  

En door steeds een stapje dichter bij mijzelf terug te komen werd ook steeds duidelijker waar ik naartoe op weg was. Steeds meer werd de mist minder. Mijn focus verschoof van wat ik niet wilde naar waar ik naartoe wilde. En zo gebeurde het dat precies de juiste mensen en gebeurtenissen in mijn leven kwamen die mij steeds weer een stapje verder hielpen. CADEAUTJES VERMOMD ALS TEGENSLAGEN.

 

 Ik kreeg bij het faillissement van de drukkerij waar ik werkte een persoonlijk budget en een traject met een mobiliteitscoach in mijn schoot geworpen. Hier is het zaadje geplant voor wat ik nu kan en mag doen. HET LEF OM HET ROER VOLLEDIG OM TE GOOIEN en met die beslissing is het balletje alleen maar blijven rollen. Mijn focus werd steeds scherper. Ik steeds gelukkiger en mijn leven paste steeds beter. En het maffe was dat de enige die hoefde te veranderen ikzelf was en niet de mensen om mij heen waar ik zo tegenaan aan het schoppen was. 

Twee jaar geleden heb ik mijn doel voor ReflaxMe vastgelegd op een VISUALISATIEBORD en heb mijn focus daar volledig op gericht. Mijn grootste wens was om samen te gaan werken met andere hulpverleners in een mooie omgeving waar vrouwen terecht kunnen voor het totale plaatje. En per 6 mei is dat zover. HET IS OP MIJN PAD GEKOMEN EN HET IS PRECIES ZOALS IK HET HAD GEVISUALISEERD. Reflax Me zal onderdeel worden van House for Care. Een mooi nieuw centrum op de hoofdweg in Capelle a/d IJssel. Een inspirerende omgeving gevuld met allerlei verschillende soorten expertises. 

En dat is wat ik bedoel met weet jij waar je naartoe onderweg bent. Want als je dat namelijk echt weet dan zal je er ook komen. Het moment dat je je daarop gaat focussen dat is het moment dat er magische dingen in je leven gaan gebeuren. Dan ben je aan het samenwerken met jezelf en ga je je LEVEN VORMGEVEN VANUIT JE HART. 

Wil jij dat ook? 

Laten we dan samen tijdens een vrijblijvende kennismakingssessie eens gaan kijken wat het is dat jou het zicht ontneemt om te kunnen zien waar je eigenlijk naar wilt onderweg zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *