Uncategorized

Ineens was ik lid van een groep vrouwen waar ik me helemaal niet zeker bij voelde.

Moeder worden heeft mij persoonlijk aardig wat GROEIPIJN gekost. Ik heb me met regelmaat geen “echte” moeder gevoeld. 

De gevoelens van VERANTWOORDELIJKHEID die vlogen me naar de keel. Oude onzekerheden van vroeger kwamen omhoog. Ineens was ik lid van een groep vrouwen waar ik me helemaal niet zeker bij voelde. 
 
Wist je dat het mogelijk is dat er oude onverwerkte trauma’s omhoogkomen als je moeder wordt? Zaken waar je je misschien nooit bewust van bent geweest dat ze er überhaupt waren! Ik had geen idee en voelde me aardig verloren in mijn in nieuwe rol als moeder. 

En ik ben daar niet alleen in.
Het is echt heel pijnlijk om te zien hoeveel vrouwen er struggelen met het gevoel PERFECT TE MOETEN zijn, met de grote angst te FALEN ALS MOEDER continue aanwezig op de achtergrond. Je kinderen zijn je wereld, je grootste liefde, de mooiste en de liefste. Dat is een feit. En daar zit ook gelijk het gevaar. Je wilt alles doen om ervoor te zorgen dat deze belangrijkste persoontjes in je leven gelukkig zijn en zich veilig voelen. Toch?
 
Voordat ik moeder werd heb ik er over gedroomd hoe het zou zijn. En in die die dromen zag ik mezelf NIET met tranen in mijn ogen, angstig, onzeker, mega ongeduldig en met een hoofd dat niet stil te krijgen was. 
 
Maar waar droomde ik dan wel van? Wat voor moeder wilde ik wel zijn? Dat is mijn NIEUWE STARTPUNT geworden. Door de focus te gaan verleggen van wat ik niet wilde naar wat ik wel wilde ging ik me direct al beter voelen. De knop was om. 
 
Dus waar droomde jij van? Haal deze dromen weer eens terug en ga kijken wat je nu kunt doen om dichterbij dat beeld te komen. Want misschien lijkt de situatie nu wel uitzichtloos ik kan je beloven dat is ie echt niet! Door jouw focus te gaan verleggen van wat je niet wilt naar wat wel wilt zal je je direct al beter voelen. 
 
Je pakt de touwtjes terug in handen door te beginnen met deze 2 stappen:
 

  1. Ga voor jezelf opschrijven hoe je zou willen dat je je voelt en wat je nu al direct zou kunnen doen om kleine stappen richting jouw gewenste leven te gaan zetten.
  2. Download hier het gratis visualisatiebord voor 2020 en schrijf heel duidelijk op hoe jij wilt dat jouw 2020 eruit gaat zien. Voel wat jij wilt en durf groot te denken.
 

Begin vandaag nog met de reis terug naar de vrouw die jij wilt zijn. Wetend en voelend dat je goed bent precies zoals je bent. In elke rol die je hebt te vervullen.
 
Liefs Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *