Uncategorized

Het probleem en de oplossing liggen beide in je eigen handen

Ik weet hoe het werkt. Ik ken de klappen van de zweep en toch is het me gelukt om dit jaar mijn eigen elastiekje op sommige momenten toch nog net iets te ver uit te rekken. 🤫
Ik weet dat als mijn lichaam me seintjes gaat geven dat ik te veel hooi op mijn vork aan het nemen het verstandig is om een klein stapje terug te doen. Alleen is het als je ergens middenin zit juist zo moeilijk om te stoppen en dat stapje terug te zetten. Alles wat er op die to-do lijst staat moet echt eerst nog even af!
 
Dus ja ik ben met regelmaat schuldig aan het niet luisteren naar mijn eigen lichaam.
Zo ben ik het afgelopen jaar als een malle bezig geweest om ReflaxMe vorm te geven. Super gedreven om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te laten zien dat er zoveel meer mogelijk is dan de situatie waarin ze nu denken vast te zitten. Maar ook privé druk geweest met alles wat er te doen is in het gezinsleven.

Gelukkig weet ik wel heel goed tot HOE VER ik kan gaan en wanneer het echt tijd is om even pas op de plaats te maken. Tegenover spanning zet ik voldoende ONTspanning. En waar ik vroeger direct in de stress zou schieten bij een off-day neem ik hem nu voor lief en weet ik dat bij groeien soms wat groeipijn komt kijken. En dat het die pijn voor mij achteraf steeds weer waard is geweest.

 

Mijn basis is duidelijk. Het vertrouwen in mijzelf is stevig en ik WEET dat mijn ambitie soms groter kan zijn als wat realistisch is in de uitvoering. En daar zit direct ook de oplossing. Ik weet waarom ik doe wat ik doe. En ik ken mezelf steeds beter. Mijn VERLANGENS zijn helder en ik maak bewuste keuzes om daar te komen. Dus als ik dan weer eens een beetje te veel van mezelf hebt gevraagd dan neem ik ook zelf de verantwoordelijkheid om te kijken hoe ik dit de volgende keer anders kan doen. 

Zo is dit de eerste vakantie geweest sinds ik onderneemster ben dat ik echt bewust niet gewerkt heb. Ook niet even tussendoor een dingetje. Gewoon niet en helemaal thuis zijn bij mijn gezin. Een les die ik heb geleerd in eerdere vakanties die verre van relaxed waren dankzij mijn “dat doe ik wel even tussendoor” instelling.

 

En hoe zit dat bij jou? 

Weet jij waarom je doet wat je doet? 

En waar jouw werkelijke verlangens liggen? 

Als je alleen dit al voor jezelf helder hebt dan geeft dat zoveel rust en vertrouwen in jezelf.

 

Stel jezelf vandaag eens de vraag:

 “Wat is het grootste probleem waar ik telkens weer tegenaan loop?”

In het antwoord op deze vraag ligt vaak ook jouw oplossing verborgen. 

Tijdens mijn gratis inspiratieweek “maak van je verlangens realiteit” ga ik je precies laten zien hoe je deze oplossing kunt vinden. 

Doe je ook mee? 

Meld je dan hier aan via deze link: //reflaxme2020.activehosted.com/f/31

 

Liefs Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *