Uncategorized

Er is geen ontsnappen aan!

We zijn allemaal massaal op zoek naar een manier om te ontsnappen aan onze eigen gevoelens en gedachtes. Alleen is er geen ontsnappen aan. Je kunt niet voor jezelf weglopen.

 Als je kijkt naar alle challenges en trainingen die je kunt volgen op bijv. social media, dan draait alles uiteindelijk om hetzelfde. Je moet je mindset fixen. Hoe je naar de wereld kijkt, is hoe je hem beleeft.

  • Ok denk je, dus als ik er maar voor zorg dat al mijn gedachtes positief zijn dan komt het goed en trek ik alle goeds aan in mijn leven.
  • Als ik nu maar zorg dat ik voldoende slaap dan gaat het goed met me.
  • Ik moet gezond eten en leven om mezelf in balans houden.
  • Niet teveel hooi op mijn vork nemen, dat gaat niet goed.
  • Spontaan een avondje uit, nou beter niet daar moet ik weer weken van bijkomen. Ik wil mijn energie sparen.

Is dit relaxed leven? Is dit wat je wilt? Of is dit eigenlijk best frustrerend? 

Het gevaarlijke van dit soort overtuigingen is dat je ervan overtuigd kunt zijn dat je heel goed bezig bent. Terwijl je ongemerkt continue enorm in je hoofd zit om in de gaten te houden wat je moet doen om je goed te (blijven) voelen. Over een mindfuck gesproken. Je denkt de controle te hebben, maar niets is minder waar…

Hoe zou het zijn zonder al deze dwangmatige overtuigingen? Lekker leven. Gewoon onbezorgd zonder je continue af te vragen of je niet teveel doet, of je wel gezond genoeg leeft en of je wel het goede voorbeeld geeft?

Hoe je je voelt zonder al jouw hersenspinsels en stress in je lijf?

Kun je je daar een voorstelling van maken?

Stel je eens een grote houten deur voor en zie deze deur als de uitweg uit de oude vertrouwde volle beklemmende kamer waar je in vast zit. Achter die deur ligt jouw mooiste leven. Enorm veel ruimte voor jou.

Waar je vrij bent van al jouw eigen opgelegde regels om jezelf in balans te houden, om de controle over jezelf en je leven te behouden. Verlost van dat gepieker dat maar door lijkt te blijven gaan.

Een leven waarin je je vrij voelt om jezelf te zijn. Waarin je je zeker voelt over wie jij bent en wat jij wilt. Een leven waarin je simpelweg geniet van je kinderen, waarin je geen frustratie voelt. Een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt.

Durf jij je daar een voorstelling van te maken? Daar een kijkje te gaan nemen? Ik kan je nu gelijk al verklappen dat je dat waarschijnlijk niet zal lukken op de manier die ik voor jou kan zien. Puur om het feit dat je ook nu wordt beïnvloed door jouw belemmerende overtuigingen die in de weg zitten. Als je dit namelijk wel zou kunnen zien dan zou je geen seconde langer doorgaan zoals je het al die tijd gedaan hebt en zat je waarschijnlijk allang tegenover mij.

Ik reik je graag de sleutel aan naar dit leven. De enige voorwaarde is dat je het wel echt moet willen.

Maar dat is toch wat iedereen wil? Hoor ik je denken.

Nou dat kan nog weleens vies tegenvallen. Want wat is daar te vinden in die onbekende kamer? Is het niet veel veiliger om gewoon hier te blijven. Het is shit maar je weet wel waar je aan toe bent toch? De angst voor het onbekende is er één die je niet moet onderschatten.

Vaak denken we wel dat we willen veranderen, maar pakken toch de kans voor die echte verandering, die echte transformatie niet aan. Al staat hij recht voor je neus te springen.

Wat houd jou tegen om die sleutel te pakken? Zullen we dat samen gaan onderzoeken tijdens een vrijblijvende inzichtsessie?In een uur tijd halen we naar boven wat het is dat jouw hoofd in de greep houdt. Simpelweg omdat je dit zelf niet zonder oordeel meer kunt zien.

  1. Je gaat ontdekken welke angsten jou klein houden en hoe je deze blijvend kunt aanpakken
  2. Je krijgt inzicht in wat je graag zou willen (zinvol leven)
  3. Wat het is dat er in de weg staat dit daadwerkelijk te gaan doen
  4. Hoe je je lichaam kunt ondersteunen voldoende te herstellen

Kortom hoe je rust in je hoofd en lijf kunt brengen.

Wil je hiermee aan de slag? Dan kun je hier een afspraak maken voor een vrijblijvende inzichtsessie

Liefs, Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *