Uncategorized

Ik ben jaren verslaafd geweest!

 En in een extreme vorm. Het was heftig om dit onder ogen te zien. En er was geen ontsnappen aan. Wat ik ook deed ik kon er niet voor weglopen.

Deze verslaving had mij in zijn greep en ik had geen idee dat ik verslaafd was. Ik identificeerde mezelf er helemaal niet mee en was totaal onbewust. Je kunt zeggen in een automatische slaapstand. Het bewust worden van deze verslaving heeft een tijd geduurd. Het toegeven dat ik niet was wie ik werkelijk ben. Dat kostte toch wel een hoop moeite en pijn en vooral angst. Want pijn dat trek ik wel maar angst daar zat voor mij de bottelnek.

Ik ben me steeds meer bewust geworden dat ik niet was waar ik me wel mee identificeerde. Namelijk mijn gedachtes. Ik was een ware denk junkie. De hele dag door van opstaan tot aan naar bed gaan werd ik gedomineerd door alle verhalen die ik mezelf aan het vertellen was. En ik denk dat het moment dat ik me ging beseffen dat dit het geval was ook gelijk het moeilijkste moment is geweest. Ik had namelijk geen idee hoe ik dit kon stoppen en hoe hiermee om te gaan en nog sterker. Wie was ik dan als ik niet die stem in mijn hoofd was? Want dat ben ik toch? Ik was bang dat ik ging doordraaien. Maar niets is minder waar. Als je je bewust bent van alle onzin die als een soort ruis door je brein zeilt de hele dag, dan kun je hier op een hele andere manier naar kijken.

Wat mij enorm heeft geholpen toen der tijd is realiseren dat mijn brein een orgaan is dat net zo automatisch functioneert als dat mijn longen, mijn hart en al mijn andere organen doen. Ik word gedacht. En de plek waar mijn gedachtes vandaan komen is mijn onderbewustzijn.

Dus als ik de verhalen in mijn bovenkamer wil veranderen dan zal ik daar in dat onderbewustzijn mee aan de slag moeten. Maar dan wel op een manier die voor vrouwen blijvend werkt. Want ondanks dat mannen en vrouwen beiden een brein hebben werken deze wel heel verschillend van elkaar.

En dat heb ik gedaan!

Ik ben volledig afgekickt van mijn verslaving. Ik word niet meer in beslag genomen door allerlei piekergedachtes of gedachtes van zorgen maken, doemscenario’s of weet ik het wat. En dat is rust. Als er nog dagen zijn dat mijn hoofd het druk heeft heb ik nu de vrijheid om zelfbewust te kiezen waar ik mijn aandacht aan geef en word ik hier niet meer in meegezogen.

Wil jij dit ook ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende inzicht sessie. Dan vertel ik je hoe jij dit ook voor elkaar kunt krijgen.

Liefs Sarah

#creeerhetlevenwaarjijnaarverangt#reflaxme#hormoneninbalans#creatrixit#settingwomenfree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *