Uncategorized

Je bent er met je ogen open zo weer ingelopen

En ja hoor daar zit je weer. Terug vanwaar je dacht al vaak genoeg gezeten te hebben en van geleerd te hebben🤦‍♀️

Je bent er met je ogen open zo weer ingelopen.

Hoe is het mogelijk dat je steeds weer vastloopt in dezelfde hersenspinsels, problemen. Weer met je neus tegen de muur aan loopt in relaties. Toch weer te ver over je eigen grenzen bent gegaan. Je hebt tenslotte al zo hard aan jezelf gewerkt!

Dit is lange tijd zo herkenbaar geweest voor mij. Bij het minste of geringste sombere gevoel werd ik teruggeslingerd en raakte ik in paniek. Tot het moment kwam en ik er helemaal klaar mee was. Het zoveelste bezoek aan de huisarts dat niks opleverde. De zoveelste keer dat ik weer onderin de put zat, het zoveelste gesprek met een psycholoog die ik onder de tafel kletste. Genoeg was genoeg. En ik heb de totale verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven, mijn lijf en mijn gevoelens teruggepakt.

En dat is het moment dat het tij direct begon te keren. Hoe meer ik met mezelf aan de slag ging hoe meer duidelijk werd dat het allemaal een kwestie was van hoe ik naar de wereld keek. Hoe ik geconditioneerd was en wat ik over mezelf geloofde.

Ben jij ook helemaal klaar met die terugkerende valkuilen? Kijk dan vrijdagochtend om 10:00 uur naar mijn gratis online training “In 5 stappen met je hoofd uit die negatieve wolk”

Hierin deel ik de 5 stappen met jou die ik heb gezet om te komen waar ik nu ben!

En ik garandeer je dat als je deze stappen volgt je voortaan met een mooi sprongetje over jouw oude valkuilen heen zal springen.

Zie ik je dan? Lijkt me leuk!

Schrijf je in via onderstaande link 👇
//reflax-me.webinargeek.com/in-5-stappen-met-je-hoofd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *