fbpx
ReflaxMe

MET WELKE INTENTIE BEN IK BEGONNEN MET REFLAX ME?

Als ik eerlijk ben dan had ik helemaal geen ambitie om iets te gaan doen met voeding, voetreflexmassage en laat staan met TRANSFORMATIE coaching voor vrouwen. In de verste verte eigenlijk niet. Ik was grafisch vormgeefster en daar was ik trots op. Creatief altijd bezig met van alles te ontwerpen te creëren. En totaal geen behoefte om me in het vrouwelijk lichaam te verdiepen.

Totdat de NOODZAAK ontstond en ik me wel moest gaan verdiepen in de wereld van HORMONEN, mindset en LEEFSTIJL. Ik moest wel want ik zat onderin een put waar ik met alle macht uit wilde klimmen. Ik werd overspoeld door ANGSTEN en PANIEKAANVALLEN. Mijn hoofd stond geen seconde stil en ik wist me geen raad. 

Ik was net moeder geworden en dit was niet hoe ik me dit had voorgesteld. Ik voelde me extra verscheurd omdat ik gewoon wilde kunnen genieten van deze tijd. Ik voelde me geen echte moeder, was mezelf volledig kwijt en vergeleek mijzelf met wat in mijn ogen het ideale plaatje was. En dat zorgde ervoor dat ik me alleen maar ellendiger ging voelen en alles perfect probeerde te gaan doen.  

Langzaam aan werd ik me steeds meer bewust van de invloed van mijn huidige levensstijl op het ontstaan van deze vette burn-out waar ik in zat. Van wie ik was en ik besloot dat als ik hier uit wilde komen ik eerst eens serieus met mezelf aan de slag zou moeten. Mijn meiden zouden ook niks hebben aan een moeder die in haar rondje van ellende blijft ronddraaien.

Ik had altijd al het gevoel gehad dat GEEN UITDAGING TE GROOT IS dat je altijd iets moois kunt maken van wat dan ook met een beetje creativiteit. En dat ben ik ook met deze situatie gaan doen. 

En zo is ReflaxMe ontstaan. Dit is namelijk niets meer als een samenvatting van alles wat ik bij mijzelf in de praktijk heb gebracht. Ik heb mijzelf geholpen naar de allerbeste versie van mijzelf en het was eigenlijk niet meer dan logisch om met mijn kennis andere vrouwen, andere moeders te gaan helpen. 

Een soort niet te stoppen proces noem ik het weleens. Makkelijk nee dat niet, vervullend en supermooi om te doen dat wel! 

Ik ben van grafisch vormgever overgegaan in LEVENSVORMGEVER. En het is zo cool om de vrouwen te zien TRANSFORMEREN voor mijn ogen en tegelijkertijd mijn eigen leven te zien veranderen in het leven waar ik naar verlang. Steeds weer opnieuw.

 

Sarah Binnekamp

Moeder van 2 meiden 8 en 11 jaar, samenwonend met William in Rotterdam. 

 

Relevante opleidingen:

– Creatrix Womens Transformologist – Institue of Women International

– HBO Trainer Hormoonfactor – Sonneveld Opleidingen
– HBO voedingsdeskundige – CIVAS 

– Voetreflexzone therapie – Lydia van der Bie

 

Certificaten

Acces Bars (Access Consciousness)

Hormoonbalans voor vrouwen – Barbera Havenith / Ralph Moorman

WAAR IK VOOR STA

Laten zien dat het echt anders kan en dat je je in korte tijd weer “in charge over jouw leven” kunt voelen. Dat er geen jarenlange zoektocht nodig is om je weer in controle over je leven te voelen en daadkrachtig tegen alle uitdagingen bestand te zijn. Burn-out Proof! Door inzicht te geven hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt en hoe je hier op de juiste manier mee aan de slag kunt gaan. 

Ik weet hoe wanhopig je je kunt voelen en hoe het voelt als je je onbegrepen voelt en niet weet wat je kunt doen om verder te komen. Hoe klote je je kunt voelen en schuldig naar de mensen om je heen als je niet goed in je vel zit en een mega kort lontje hebt. Maar ik weet ook hoe het voelt aan de andere kant en daar wil ik je graag naartoe begeleiden. 

DURF JIJ DE SPRONG TE WAGEN? IK SPRING HEEL GRAAG MET JE MEE!

 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mogen wij ook onze marketing cookies opslaan om deze website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Akkoord!'. Meer over de cookies kun je lezen in onze privacy verklaring