Uncategorized

Wie ben ik als er niks meer te verlangen is?

Maar, wat nou als het lukt?!

 Wat nou als de dromen die ik droom, als alles waar ik naar verlang waarheid wordt? Wat blijft er dan over van het leven dat ik nu leef? Past dat leven mij dan nog wel? Wie ben ik dan nog?

BAM! Een realisatie die me vasthield op de plek waar ik alweer een tijdje rondjes aan het lopen was. Heel druk met van alles, alleen er gebeurde niet zo heel erg veel.

Wat was nou het echte probleem?

Dromen, hopen en er nooit echt uitkomen, in de droom blijven hangen en niet realiseren dat dat is wat frustreert. Telkens een stapje naar voren en dan toch weer twee terug. Ruiken en proeven van wat kan zijn en er niet volledig in durven duiken.

Want wat als alles wel lukt wat ik zou willen? Heb ik dan nog een identiteit? WIE BEN IK DAN ALS ER NIKS MEER TE VERLANGEN IS?

Ik ging eens terugkijken en zag een rode draad lopen door mijn leven. Het dromerige meisje dat vaak met haar hoofd in andere sferen was. Het best te beschrijven als zwevend. Wel fysiek aanwezig maar mentaal heel ergens anders. Altijd zien wat er mogelijk was. Van elke situatie ogenschijnlijk iets goeds weten te maken. Ook in situaties die verre van goed voor haar waren. Een overlevingsmechanisme, dat zie ik nu.

Ik realiseerde mij dat als ik alleen maar bleef dromen, dat mijn zaadjes geen kans krijgen om in de grond te komen. En dus nooit zullen uitgroeien tot een resultaat dat ik kan gaan oogsten. Zo zou ik altijd een stap van mijn doelen verwijderd blijven.

En op een gegeven moment was dat geen optie meer, ik was er klaar mee!

Begrijp me niet verkeerd, er is niks mis met het hebben van grote dromen, zeker niet.

Ik hou ervan! En zie ook de kracht erachter. Alleen moet je hier niet in blijven hangen. Je mag ze ook echt gaan uitvoeren. De stappen zetten om bij jouw droomleven uit te komen. En als je dat bereikt hebt ga je weer heerlijk verder dromen over de volgende stappen die je wilt zetten. En zo voel je het leven door je heen stromen, de adrenaline pieken als het je weer lukt om een mijlpaal te bereiken.

Dus laat de angst voor veranderingen, dat het oude je niet meer zal passen en wat de impact zal zijn van jouw stappen op je huidige leven je niet stoppen. Laat de angst je niet gevangen houden in een illusie van wat zou kunnen zijn, maar wat je nooit zult bereiken.

GA ERVOOR!

Als je definitief afrekent met al je angsten, minderwaardige gevoelens en oordelen dan zal je leven je zo goed zal passen, dan zal je je zo comfortabel voelen dat het eigenlijk niet uitmaakt wat de externe invloeden hierop zijn!

Mijn dromen staan op papier, ik ben gaan zaaien. En zie hier hoe snel het kan gaan.

  • Ik droomde van een werkplek waar ik me kon omringen met gelijkgestemde vrouwen, professionals die stuk voor stuk met hun hart werken. En afgelopen weekend was de officiële opening van House for care. Precies die plek!
  • Ik droomde ervan om de vrouwen te mogen helpen die ik echt kan helpen. En steeds meer vrouwen weten mij inmiddels te vinden en de resultaten zijn echt geweldig.
  • Ik droomde ervan om me vrij te voelen en gelukkig. Rustig in mezelf en ik zit dit berichtje nu te tikken terwijl ik ondertussen luister naar een meditatiemuziekje. Over een half uurtje stop ik met werken en ga ik mijn dochters uit school halen. Geen stress, heerlijk. Ik voel me vrijer dan dat ik ooit heb gevoeld.

En hoe zit het met jou? Durf jij echt voluit te dromen zonder terughoudendheid? Of ben jij bang dat wat je wilt ten koste gaat van wat je nu hebt?

Ik durf jou dat zetje te geven om van jouw dromen waarheid te gaan maken. Zodat je kan gaan doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dat je precies gaat doen waar je enthousiast van wordt en je je energie level van voelt stijgen.

Ben je getriggerd? Aanstaande vrijdagochtend om 10:00 uur geef ik een online training “In 5 stappen met je hoofd uit die wolk”. Tijdens deze training deel ik heel graag de 5 stappen met je die ik heb genomen om te komen waar ik nu ben! Waardevolle info die elke vrouw zou moeten weten!

Liefs Sarah 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *